Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Hardcover notebook navy

225,00DKK

by Kartotek

Ikke på lager

Hard cover notesbog i enkelt design, med dot grid. De fine små prikker giver mulighed for at bruge notesbogen til både tekst og skitser.

 

– Mål: A5

– Sider: 240

Certifications: FSC

FSC

FSC er en certificering, der sikrer bæredygtig skovdrift. Dette betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan reproducere, og er samtidigt en garanti for, at både planteliv og dyreliv beskyttes ved skovdriften. Udover hensynstagen til miljø og dyreliv indebærer FSC-certificeringen også et social aspekt, hvor mennesker der arbejder i skoven får fair løn, uddannelse og sikkerhedsudstyr. FSC-certificeringen er relevant for tøj hvor materialet stammer fra forarbejdet træ som eksempelvis, viskose, modal og lyocell. Hvilken forskel gør FSC? • Sikrer socialt- og miljømæssig bæredygtig skovdrift • Giver sporbarhed fra skov til fremstilling og slutsalg Læs mere her: https://dk.fsc.org/dk-dk/hvad-er-fsc

Hvor er det lavet?

Produceret i Europa med omtanke for miljøet, og på svanemærket trykkeri i Danmark.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

Svensk papir, der lever op til FSC og kommer fra en af de mest bæredygtige papirmøller i verden med fokus på minimering af vandforbrug. Fabrikken anvender ISO 14001 og EMAS (Eco Management and Audit Scheme).