Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Serendipity Organics økologisk bluse acorn

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den klassiske økologiske damebluse til dag & nat – året rundt fra Serendipity Organics

 

Serendipity Organics økologisk bluse acorn. Serendipitys ubetingede bløde basisbluse her i en ny farve, nemlig acorn, en smuk, støvet brun farve. Ellers er det den samme klassiske model, som Serendipity Organics har haft i kollektionen i mange år i skiftende farver. Og det er samme smørbløde kvalitet, der oprindelig opstod i deres tøj til baby og barn i 2003. Og den er bare så dejlig, at du også finder den i Serendipity Organics voksen-kollektion. En slank model, der dog ikke strammer eller generer, rund hals og lange ærmer. Og så uendeligt blød. Kan bruges dag som nat og året rundt.

 

Serendipity Organics økologisk bluse acorn:

 

Pasform: Slim fit

Materiale: 100% Økologisk bomuld

Farve: Acorn

Slank pasform, der dog er ultra blød og strækbar

Rundet udskæring

Lange ærmer

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

Altid smørbløde kvaliteter i Gots-certificeret økologisk bomuld til kvinder fra Serendipity Organics

 

Du skal ikke lede længe, hvis du har hang til de blødeste kvaliteter i økologisk bomuld. For dem har de hos Serendipity Organics, uanset om det er deres vævede kvaliteter eller ‘jersey’ kvaliteter i 1-1 rib. Nogen vil på det nærmeste mene, at denne bløde bluse er uundværlig i den tilstræbte bæredygtige garderobe – og dejlig, det er den i hvert fald.

Serendipity Organics er et dansk mærke. Mange kender det, fordi de har børn og det gør du måske også. Serendipity Organics har dog også gennem vel 10 år eller mere også haft en kollektion, de kalder Serendipity Organics Dame – eller Kvinder og det er samme kvaliteter, farver og prints som de har i børnekollektionen, så skulle du have børn og synes, det er sjovt med et match, så er det muligt. Serendipity Organics er Gots-certificeret og alt, hvad de laver er fair, ansvarligt og økologisk og vi er stolte over at have dem i Langsamt.

 

Se her vores udvalg af dejlig økologisk tøj til kvinder fra danske Serendipity Organics

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.