Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Yogamii Mukha Blouse Black

499,00kr.

by Yogamii

Vælg størrelse: SML

Økologisk yogatøj fra danske Yogamii – altid blødt og super behageligt – også til hverdagsbrug!

 

Yogamii Mukha Blouse – økologisk yogatøj. Er du til blødt og dejligt tøj i skønne økologiske bomulds-kvaliteter, så er det noget, du kan være helt sikker på hos Yogamii. Og det uanset, om du bruger det til yoga eller til hverdag. For en langærmet blød og tilpas løstsiddende bluse som denne, kan bruges til det hele. Som alt andet yogatøj fra Yogamii er Mukha blouse Gots-certificeret.

 

Yogamii Mukha Blouse – økologisk yogatøj light mustard:

 

Tee til yoga og hverdag

Rund udskæring, lange ærmer

Løs pasform

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i Danmark, fremstillet i Indien

Vask: 40° – men 30° kan også gøre det 🙂

 

Yogatøj fra Yogamii, der kan bruges til alt muligt andet end yoga, er super behageligt og Gots-certificeret økologisk

 

Yogamii er et dansk mærke – måske ikke helt sådan lige til at se på navnet, men det er de. Stifteren af Yogamii er naturligvis passioneret yoga-udøver og savnede selv yogatøj i naturlige, åndbare, økologiske materialer og derfor blev Yogamii skabt. Udelukkende med Gots-certificeret økologisk yogatøj, du lige så vel kan bruge til hverdag og hvornår du ellers skulle have lyst til at hoppe i det.

 

Se alt vores økologiske yogatøj til både damer og mænd her fra Yogamii

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.