Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel eller Cph Cartel – Du kender dem med garanti. Og deres dejlige badetøj fremstillet i genanvendt plastik, fiskenet og andet affald fra havene. Den lille kvinde med den store kærlighed til havet. Og det store hjerte for at genetablere havets utæmmede magi og være med til at rydder op i vores eget rod. En drivkraft efter at skabe forandring og forvandle affald til værdi. Så stor, at Copenhagen Cartel så dagens lys i 2020 sammen med et hav af skønne badedragte og bikinier til at boltre sig i havet med. Du kan også bruge dit Cph Cartel badetøj til wellness-ophold, i svømmehallen og pools i syden og i en stille svensk skovsø. Se det farverige udvalg her af ansvarligt fremstillet badetøj.

Nyd havets glimtende magi i Copenhagen Cartel badetøj og red en baby havskilpadde

Er du på jagt efter nyt badetøj, så kan vi hos Langsamt bestemt anbefale dig at tage et kig på det danske mærke Copenhagen Cartel. De har et stort udvalg af både badedragte og bikinier i mange farver. Du kender dem nok fra Løvens Hule og deres mission er stadig, som den var der. At skabe produkter af affald fra verdenshavene og forvandle affald til værdi. Copenhagen Cartel ser sig selv som Havets allierede og ønsker, at deres badetøj skal være mere end bare badetøj. Det er Cph Cartels ønske, at deres badetøj også kan fungere som en samtalestarter. Om havets tilstand, om overforbrug og affald. Om havskildpadder og livet i havet generelt. Og om vores måde at misbruge havene på. Copenhagen Cartel arbejder for at stoppe udnyttelsen og mishandlingen af vores oceaner og derfor laver de badetøj på den mest miljøvenlige måde. Ved at anvende netop plast og affald fra havene. Naturligvis med en ansvarlige produktion og arbejdsforhold for øje. Desuden giver Copenhagen Cartel et beløb for hver solgt stykke badetøj til redning af en baby havskilpadde.

Fra affald til badetøj – Find din Copenhagen Cartel badedragt eller bikini her

Hos Langsamt er vi vilde med historien bag Copenhagen Cartel – hvem er ikke det? Tror, vi alle gerne vil være med til at gøre noget for havene og være med til at opretholde et øko-system i balance. Det kan vi også gøre på andre måder, men lidt sjovt er det også, med badetøj fremstillet af affald, når det nu engang er der. Så må vi hver især gøre vores til ikke at producere så meget affald og at det ikke ender uønskede steder. Og indtil da nyde en svømmetur og havets magi, der stadig glimter i overfladen. Måske forelsker du dig i en dejlig og behagelig badedragt eller bikini fra Cartel Copenhagen og kan iklæde dig den. Se de dejlige farver og vælg mellem bikini trusser, bikini toppe og badedragte. Feks den populære Penida badedragt, som er klassikeren hos Cph Cartel. God fornøjelse.