Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Woron

Woron er et dansk basis- og undertøjsmærke med fokus på behagelig pasform og de skønneste, blødeste og mest miljøvenlige materialer. Undertøj til kvinder. Filosofien bag mærket er, at du som kvinde skal have undertøj, som du først og fremmest føler dig godt tilpas i og som giver naturlig støtte i bløde naturlige materialer. Undertøjet fra Woron er derfor silkeblødt og holder form og farve selv efter mange ganges vask. Derudover er designet smukt i sin enkelthed og en sand undertøjsfavorit. Tjek Woron undertøj her og find også deres skønne økologiske strømper i Langsamt udvalget.

WORON – Dansk brand med fokus på miljøvenlige materialer

WORON er et dansk undertøjsmærke, drevet af søstrene Anya og Arina Woron. Det er altså deres efternavn, der har lagt navn til brandet. De to kvinder bag mærket efterstræber at designe undertøj til kvinder i de blødeste og mest åndbare materialer, så du kan bevæge dig frit og have en følelse af, at intet strammer eller generer nogen steder. Både når det kommer til deres bløde bh’er og lige så bløde trusser. Du skal have det godt hele dagen og føle dig godt tilpas, så du kan få lov til at stråle, som den du er. Derfor det bløde materialevalg, hvor miljøvenlighed naturligt også vægtes højt. Det har resulteret i kollektioner i GOTS certificeret økologisk bomuld og Modal fra Lenzing. Både i bh, trusser og toppe. Strømperne med for den sags skyld. Og når du finder fine blondedetaljer på Worons undertøj er de altid i genanvendte materialer fra bla affald i havet, plasticflasker mm.

Woron bh’er, toppe, strømper mm – yndlings- undertøj & basistøj, der giver velbehag

Woron har sat sig for øje at skabe undertøj til dame og til en hver kropsform og mange forskellige kvindekroppe. Som kvinder, vil de gerne hjælpe andre kvinder og de ved, at det kan være svært at finde den rigtige og gode pasform og størrelse. De er ikke helt i mål endnu, hvad angår bh’er, der går op i større skål-størrelser end E, men de arbejder på det. Alle Woron bh’er er bløde bh’er uden bøjle, hvilket også kan give lidt udfordringer for de helt store størrelser.

Woron har også strømper i enkle, klassiske designs i høj kvalitet. Altid økologisk bomuld af den fineste slags fra Ægypten. I udvalget her i butikken finder du selvfølgelig også de mange par klassiske underbukser og trusser til kvinder i de mest smørbløde kvaliteter, der knapt mærkes på. Prøv et par trusser i modal, så ved du, hvad vi snakker om. Der er flere forskellige modeller – også med blonde, hvis du foretrækker det. Samme lækre kvalitet findes i enhver Woron top. Enkelt, klassisk og feminint undertøj, trusser, bh’er, toppe og strømper, du bliver glad for, hvis du er vild med blødhed og velvære inderst inde.