Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

badetøj

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Badetøj til kvinder med æstetik & etik for øje – find både lækre bikinier og velsiddende badedragte

Find badetøj til kvinder fra mærker, der elsker sol og sommer og en tur i bølgen blå. Men også elsker bølgen blå og gør deres til, at den fortsat skal være blå og derfor tænker etik og miljøvenlighed med ind i deres design og produktion. Og derfor skaber såkaldt bæredygtigt badetøj, fordi det fremstilles fair og med de bedste betingelser, når det kommer til produktion af badetøj. I certificerede genanvendte materialer.

Certificeret badetøj og gode bekendtskaber

Hos Langsamt finder du et stort udvalg af bikinier & badedragter i både enkle, klassiske snit og med mere vildskab og farve. Bikinier og badedragte fra Underprotection og Copenhagen Cartel. Begge danske mærker, der brænder for etik & æstetik. Underprotection har vi kendt i flere år og det er et dejligt bekendtskab, hvad enten det er deres loungewear, undertøj og tøj eller deres badetøj til kvinder. Copenhagen Cartel er et nyere bekendtskab, da mærket endnu ikke er så gammelt, men også et bekendtskab, vi holder meget af og glæder os til at fortsætte med i mange år. Begge mærker har masser af gode certificeringer og Underprotection er bla selv B-Corp certificerede. Deres badetøj har certificeringer som Peta – Approved Vegan og GRS. Copenhagen Cartel fremstiller mest deres badetøj i ECONYL, som er regeneret nylongarn fremstillet af affald fra havene, feks fiskenet.

Elsker du også en dejlig badetur og en holdbar, hurtigtørrende og dejlig badedragt eller bikini, så tag et kig på vores udvalg af badetøj online eller kom forbi en af butikkerne på Vesterbro eller i Roskilde.

Pasform og gode kvalitetsmaterialer, der giver det bedste badetøj til kvinder

Det bedste badetøj er badetøj, der sidder som det skal – både behageligt og godt. Er i god kvalitet og måske matcher sol og sommer med lidt print eller farve. Svømmer du mere i svømmehal og vil du helst have en mere afdæmpet badedragt, så finder du også det. Vores badetøj til kvinder fra Copenhagen Cartel og Underprotection er med solbeskyttende UV, også meget praktisk, hvis du bruger det i solen. Også selvom det måske ikke er så meget af din krop du dækker, hvis du vælger en bikini. Udvalget af badetøj til kvinder hos Langsamt er naturligvis noget, du kan bruge i alle sammenhænge med vand og både på de danske strande, en tropisk palmeø, en varm kilde i Island, en svensk skovsø, en ferie-pool, spa & wellness eller i den lokale svømmehal. Og falder du for en dejlig badedragt eller bikini, skal vi nok putte lidt ekstra solskin og badetøjskærlighed i pakken og få den hurtigt afsted 🙂