Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Fokus kalender

fOkus kalender og notesbøger. Med det store O, der symboliserer den cirkel, der går igen på hver kalenderside og er tiltænkt ekstra plads til fokus. Til fordybelse, tanker, en lille tegning eller kruseduller. Lige som du har lyst. fOkus er bæredygtige danskproducerede årskalendere og notesbøger fremstillet på FSC-certificeret papir på Nørrebro i København. Det er kalendere med de smukkeste grafiske illustrationer hentet fra planternes verden. Kalendere og notesbøger, der inspirerer til fordybelse og giver lyst til igen at bruge papir og pen. Være analog i stedet for digital – i hvert fald for en stund. Mærke papiret mod fingrene. Det giver også en slags ro og det kan du med produkter fra fOkus kalender.

FOkus kalender er kalendere og notesbøger i smukke papir-udgaver

Hvis smukke illustrationer på kvalitetspapir, der giver inspiration til sanser, tid og fordybelse er noget, der tiltaler dig, så kan du glæde dig til fOkus kalender. Og deres notesbøger. Det er notesbøger og kalendere, der virkelig giver lyst til at bruge papir og papir-kalendere og notesbøger igen. For der er en anden tid forbundet med papir – og nu mener jeg ikke, at papir er gammeldags og noget, der hører svundne tider til – men at papir giver mulighed for mere nærvær. Nærvær i tid og i nuet. Tid til dig selv og egne tanker, fokuspunkter, små digte og planer. Aftaler. Drømme og eventyr.

fOkus kalender er svanemærket og har grønne fair rubber elastikker til at lukke med. Har endnu ikke mødt nogen, der ikke elsker den! Nyd en kvalitetskalender med plads til at connecte til planternes verden og til dig selv. Og nyd de mange smukke illustrationer, du møder undervejs. Papiret mod dine fingre og dig 🙂