Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Klitmøller – Fløjlskjole – Gerdi Dress – Sand

1.200,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Gerdi er en knælang fløjlskjole i et lettere a-snit med knaplukning, klassisk krave, lange ærmer, manchetter og to rummelige lommer på forsiden.

Vælg din foretrukne størrelse for at opnå den perfekte pasform.

Gerdis lettere a-snit lader kjolen falde meget smukt omkring kroppen. Kombinér den eksempelvis med et par strømpebukser eller et par  bukser for at skabe en smuk kontrast mellem de tætsiddende bukser og den mere løst faldende kjole.

Klitmøller økologisk bomuld, fordi det er det bedste for dig, os, planeten og det mest ansvarlige bomuldsvalg.
Økologisk bomuld kræver mindre vand og ingen pesticider for at vokse, det holder kemikalier ude af naturen og derfor altid vores valg, når det er tilgængeligt.

100% økologisk bomuld.

Maskinvaskes ved 30 °.

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.