Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armor Lux uldkjole – Breton striped dress – Merino wool

1.350,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XXL3XL4XLXSSMLXL

Armor Lux uldkjole – Breton striped dress – 100% Merino wool – klassisk tætsiddende design

Armor Lux uldkjole – Breton striped dress – Merino wool. Klassisk stribet kjole i tætvævet merino uld fra franske Armor Lux. Kjolen er tætsiddende uden at være stram og med længde lige over knæene. Kjolen er en klassiker du kan hive frem år efter år og er til dig der lige som os ikke kan få nok af striber. På billedet er Kjolen vist uden strømpebukser, men vi vil nok de fleste af årets måneder anbefale den med 😉

 

Armor Lux uldkjole – Breton striped dress – Merino wool

Breton striber i navy og off white

Tætsiddende design

1×1 rib stribet merinould

Crewneck

Knapper på den ene skulder

Corozo knapper

Længde i str. S er 95 cm

100% merinould

Vaskes i hånden eller på uldprogram maks 30 grader

All time klassiker med striber – tidsløs og elegant uldkjole

Armor Lux uldkjolen er et et let komponent i enhvers garderobe. Den har et tætsiddende men behagelige design, og kan bruges året rundt. Smukke striber præger den velsiddende kjole, og giver et tidsløst design som altid kan tages frem igen.

Kjolen er skabt med omhu for detaljer og respekt for miljøet, hvilket gør det til en bevidst og stilfuld tilføjelse til din samling. Opdag den perfekte kombination af luksus, stil og bæredygtighed – bestil din Breton Striped Dress i Merino-uld i dag og oplev den tidløse charme af Armor Lux.

Se alt Amour Lux

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.