Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Inger UD Dungarees Dress Blue

1.400,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSMLXL

Kjole med seler i Nudie Jeans Utility Denim som er deres vintage arbejdstøj-inspirerede denim der består af genanvendte, slidte Nudie Jeans og certificeret økologisk bomuld.

Inger dungaree kjole, er den mest behaglige beklædningsgenstand. Den har en flatterende pasform over overkroppen, mens slidsen foran giver mulighed for ubegrænset bevægelse. Kjole er lavet af Nudie Jeans Utility-denim med råhvid tråd og metalkanter af messing og hylder vintage-arbejdstøjsæstetik. 

Nudie Jeans Utility Denim Kjole Inger er Nudie’s bud på et retake af tømrerbukser fra 1930’erne, som bruger fine, high-twist garn sammen med en 2/1 Z-konstruktion. Processen er ligetil, men alligevel virkningsfuld: vi fjerner metalkanter, skærer og sliber jeansene og forvandler dem tilbage til fiber for at skabe ny denim. Ved at gøre det forlænger vi livscyklussen for den bomuld, vi allerede har brugt, hvilket reducerer behovet for ny, økologisk bomuld.

Materialer: Genanvendt materiale, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

Tunesien