Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd – Kjole i Tencel – Dandy dress – Black

1.749,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Dandy kjole har den perfekte silhuet og wrap dress v-udskæring til at fremhæve kroppens kurver. Kjolen har elastik i taljen med dekorative knapper, den er designet af Helle Lau Ravn og giver et perfekt kig ind i hendes måde at designe med fokus på detaljer. Stoffet er let og silkeblød Tencel.

Pasform: true to size

Sammensætning: 100% Tencel

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.