Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Gai + Lisva

Gai + Lisva er et dansk mærke, der har enkelhed og nordisk livsstil for øje i deres designs. Derudover betyder sublim blødhed og lækre materialer alverden for de to kvinder bag og derfor er det præcis, hvad du finder hos Gai Lisva. Økologisk tøj i uendeligt bløde og dejlige kvaliteter, du altid bliver glad af at have på. Find Gots-certificeret økologisk tøj og tøj i hør samt det lækre GaiLisva yogatøj i modal. Skønne designs og herligt tøj i høj kvaliteter, der holder længe og holder stilmæssigt i al sin enkelhed på tværs af kollektioner og sæsoner. Naturligvis ansvarligt produceret og Gots-certificeret.

Find klassiske tøjfavoritter fra danske Gai + Lisva

Gai + Lisva er et dansk mærke, vi har haft kig på i mange år. Har altid været fascineret af deres bløde tøjunivers og deres skønne minimalistiske og klassiske designs. Feminint og lækkert. Gai Lisva har dog først været at finde på vores Langsamt hylder for nogle år siden. Både fordi vi er lidt langsomme og skal forsikre os ordentligt om kvalitet og produktion og så nok mest fordi, Gai Lisva ikke udelukkende har produceret tøj i certificerede tekstiler. For et par år siden blev Gai Lisva imidlertid GOTS-certificeret og har omlagt størstedelen af deres produktion til ansvarlige, dejlige materialer og så var vi naturligvis ikke længere i tvivl. For drømmen om Gai Lisva på hylderne var der stadig og derfor finder du nu Gai Lisva online, såvel som i butikkerne på Vesterbro og i Roskilde.

Sublim blødhed og certificeret kvalitet fra Gai Lisva

Gai Lisva har altid elsket naturlige kvalitetsmaterialer lige som os og derfor har vi holdt godt øje med dem. Du får sublim blødhed i Gai Lisva tøj, uanset om det er deres økologiske tøj i bomuld eller uld. I hør, modal eller alpaka. Tøj, der føles luksuriøst at have på og derfor meget nemt bliver noget af yndlingstøjet og garderobefavoritter. Det kan det også roligt gøre, for det har lang holdbarhed og Gai Lisva tøj er altid i klassiske snit, der altid er pæne uanset sæson og årstid. Tag et kig på udvalget af skønne hørbluser, yogatøj i blødeste modal, toppe, bluser og nederdele, der alle er i kvaliteter, du vil elske at have på. I hvert fald, hvis du holder af blødhed og behagelighed mod huden.

Hvem er Gai Lisva?

Danske GAI+LISVA – eller bare GAI LISVA, som brandet ofte omtales – blev grundlagt i 2007. Brandets hjerte banker for bæredygtig mode og arbejdet for kvinders rettigheder, og brandet arbejder hver dag for en bedre fremtid for både miljøet og for kvinder overalt i verden. Alt tøjet fra GAI LISVA designes og produceres af kvinder under ordnede forhold, og det er et must for GAI LISVA at have kvinder i front og hjælpe kvinder til en stærkere position i samfundet. Så værsgo – tøj til kvinder designet og produceret af kvinder selv. Velkommen til sortimentet fra GAI LISVA.

 

Flotte basisstyles i tidløse farver

GAI LISVA arbejder ud fra en simpel farvepalet, der henter inspiration fra naturen omkring os. Naturfarver skaber ro for øjet, de er nemme at sætte sammen på kryds og tværs, og så er de først og fremmest tidløse og går altså ikke af mode efter blot en enkelt sæson. I stedet kan du nyde godt af dit tøj fra GAI LISVA sæson efter sæson og år efter år. Kvaliteten er i top takket være velvalgte kvalitetsmaterialer, der sikrer lang tids holdbarhed trods hyppig brug, og det er fantastisk at opdage nye sammensætninger af styles i din garderobe, når du tvinges til at tage stilling til det tøj, du allerede har, frem for hele tiden at købe nyt, når noget går i stykker eller pludselig ikke følger tidens tendenser længere.

 

Gennemtænkte styles, der får dig til at føle dig godt tilpas

Med GAI LISVA skal du ikke være en anden. Du skal bare være helt dig selv og nyde den komfort og alsidighed, som GAI LISVA har at tilbyde. Meget af tøjet i udvalget indbyder til hyggestunder derhjemme, men det kan lige så vel indgå i hverdagsgarderoben til brug på jobbet eller som en del af et festligt outfit, når du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Det er det fantastiske ved GAI LISVA – tøjet ser så simpelt ud, men kan så meget, og har du endnu ikke prøvet tøj fra GAI LISVA, er det en oplevelse, du bestemt bør unde dig selv.

 

Køb et bredt udvalg af styles fra GAI LISVA online

Vil du også opleve mulighederne ved lækkert basistøj fra GAI LISVA? Så hold dig endelig ikke tilbage i forhold til at drømme dig væk i udvalget her, hvor du finder alt, hvad du skal bruge for at kunne klæde dig godt på fra top til tå i tøj fra GAI LISVA. Brandet bliver hurtigt en favorit, du vender tilbage til igen og igen, og det er fantastisk at have fundet et nyt favoritmærke, du altid kan regne med, når garderoben trænger til en opgradering.