Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Signe Anina Design

Signe Anina Design er et dansk mærke, der siden 2017 har skabt slow fashion i form af økologisk tøj og low impact mode. Fokus er på godt håndværk, kvalitet og holdbarhed. Og alt tøj syes på egen systue på Frederiksberg. Når du køber tøj fra Signe Anina, er det designet til at kunne bruges i mange år. På tværs af sæsoner og årstider. Med al den variation, du selv bringer i spil. Giv feks en ærmeløs kjole lange ærmer om vinteren ved at tage en varm uldbluse under. Signe Anina Design arbejder udelukkende med såkaldt bæredygtige materialer som tencel og økologisk bomuld. Tekstiler, der er certificerede.

Mærk passionen og kærligheden bag det håndsyede tøj fra det danske mærke Signe Anina Design – syet på Frederiksberg

Signe Anina er kvinden bag mærket med samme navn. Hun har en stor kærlighed og begejstring for tøj & design, som hun tager med sig ind på egen systue på Frederiksberg. Og hendes tøj er syet med kærlighed. Hos Signe Anina er der altså ikke noget med ‘made in China’. Alt er made in Denmark! Fine og klassiske designs med Signe Aninas personlige twist og med en kærlighed til små og fine detaljer. Til det gode og holdbare materialevalg i certificeret naturlige materialer. Til kvalitet og et enkelt design, der ikke går af mode i overmorgen, men altid kan bringe glæde i din garderobe.

Signe Anina lader sig nemlig ikke styre af trends og modesæsoner og der er ikke nødvendigvis bestemte tider på året, hvor der kommer nye designs. Hun lader sig i stedet styre af det materiale, hun finder og falder hun pludselig over noget, hun synes er helt idéelt til eksempelvis en kjole, hun har i hovedet, så køber hun det – også selvom det er en måned, hvor de større brands ikke poster nyt tøj ud. På samme måde kan hun selv styre produktionen og behøver ikke at overproducere, men kan sy efter behov og efterspørgsel.

Som du nok har bemærket, har vi hos Langsamt en stor kærlighed for de helt små danske mærker. Vi synes, kvaliteten er høj og nyder, at det er håndlavet tøj, vi får ind og hænge på vores bøjler. Det er alt andet tøj selvfølgelig også, men der er også noget særligt over at vide, hvor tøjet kommer fra og kende til bagkvindernes kærlighed og passion for deres tøj. Håber, den skinner hele vejen igennem også til dig, hvis du skulle forelske dig i noget af Signe Anina Designs dejlige tøj. Altid i bløde og behagelige naturlige materialer, der er fremstillet ansvarligt.