Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Woron – Venus Full Support Bra – Black

499,00kr.

by Woron

Vælg størrelse: XXLSMLXL

Leder du efter en blød og delikat bh med god støtte op til en G-skål? Så er det Venus Bh’en fra Woron!

 

Woron – Venus Full Support Bra – Black. En skøn blonde bh, der alligevel giver dig blødheden og komforten fra en soft bra – for det er det, Woron laver og det, de er bedst til. For dem er velbehag nemlig det vigtigste, sammen med en ansvarlig og ordentlig produktion, så det får du naturligvis med i købet. De fineste blonder i regenererede fibre (econyl) kombineret med økologisk bomuld. Så du kan ånde, nyde dagen og føle dig flot og samtidig godt tilpas.

 

Woron – Venus Full Support Bra – Black:

 

Sort blonde bh

Giver god støtte op til en F/G-skål

Uden padding

Justerbare brede stropper med let glans

Justerbar ryg med 3 rækker hægter

Mesh/Blonde i 90% recycled polyamid, 10% elastan (econyl lace)  med 100% GOTS certificeret økologisk bomuld

PETA Vegan Certificeret

Designet i Danmark, fremstillet i Ungarn på Gots-certificeret & Oekotex certificeret fabrik

Vask: 30º i vaskepose

 

Woron-søstrene (det er nemlig 2 søstre, der står bag det danske mærke Woron) har høje standarder for alt, hvad de laver. Det gælder både design, komfort, kvalitet, i allerhøjeste grad materialevalg og en ansvarlig produktion. Enkle og klassiske snit og bløde bh’er, er det, Woron startede ud med. Det havde nemlig altafgørende betydning for dem selv i regnestykket om at føle sig godt tilpas. Ingen generende bh’er, men udelukkende bløde og dejlige bh’er, man bare siger ahhh og ja!, når man tager dem på. Enkle, simple og bare gode! Siden er der kommet lidt flere detaljer og blonder til, for det kan heldigvis nu lade sig gøre at få blonder i genanvendte materialer, der ikke driver rovdrift på vores natur.

 

Man kan sige meget om Woron, for der er faktisk ganske meget at fortælle. Du kan læse mere på Woron-siden og ellers altid spørge. Men en lille detalje, der er værd at tage med er, at Venus bh’en fra Woron bliver fremstillet på en fabrik i Ungarn, der drives af kvinder. Med en løn, der er 10-20% højere end mindstelønnen i Ungarn og med mulighed for alle mødre at gå hjem kl. 14, så de kan være der for deres børn.

 

Woron Venus bh er en lækker og let bh, så let som luft og alligevel i stand til at bære den fulde tyngde af dine bryster.

Se hele vores udvalg af bh’er og trusser (strømper med) bla i økologisk bomuld og modal her fra Woron

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.