Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armor Lux – Uld Silke Turtleneck – Rødbrun

550,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

For maksimal komfort og blødhed kan du pakke dig ind i denne langærmede turtleneck i varm og blød blanding af uld og silke.

Lange ærmer

Slim pasform

2×2 rib

Materialer:

70% uld

30% silke

Materialer: Silke, Uld

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.