Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Armor Lux – Uldswater Unisex – Heritage nautical jumper – lambswool Navy

1.350,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XSSMLXL

Klassisk sweater enkelt snit der passer godt til både mænd og kvinder. Et must-have til garderoben for et simpelt maritimt look.

Størrelserne svarer til almindelige herrestørrelser, så vi anbefaler kvinder at vælge en størrelse mindre end de plejer. 

Crew neck

Knaplukning på venstre skulder

Slim pasform

1×1 rib

100% lambs wool

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.