Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Joline T-neck i tencel – Sort

399,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Joline – blød hverdagsluksus fra Basic Apparel

 

Basic Apparel Joline T-neck i tencel – Sort – Hos danske Basic Apparel elsker de blødt og behageligt basistøj. Det er Joline og savner du en ultra blød bluse i garderoben, der både er super behagelig, klassisk og giver varme op i halsen, så er Joline svaret. Joline-serien hos Basic Apparel er i tencel, der er et miljøvenligt materiale, her en jerseykvalitet, fremstillet i Østrig hos Lenzing af fibre, der indhentes fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Lenzing renser og genanvender vand og opløsningsstoffer. Der udledes således ikke noget skidt i naturen.

 

Joline T-neck fra Basic Apparel er en rullekravebluse, der er smørblød. Anvend den som bluse eller tag den under en kjole, vest eller andet, der trænger til lange ærmer og en rullekrave. Blusen giver dig med garanti masser af velvære dagen lang. Den er åndbar, antibakteriel og varmeregulerende.

 

Basic Apparel Joline T-neck i tencel – Sort

 

Langærmet bluse med rullekrave (turtleneck)

Pasform: slim uden at stramme eller genere

Ultra blød og åndbar

Normal i størrelsen

Jersey i 96% tencel, 4% elastan, fra Lenzing i Østrig

Vask: 30°

Designet i Danmark, fremstillet i Tyrkiet

 

Basistøj til enhver garderobe i miljøvenlige materialer fra Basic Apparel

 

Selvom det desværre bliver varmere og varmere på kloden, så kan en dansk vinter godt stadig være ret så kold – og i hvert fald kan det være dejligt at have bluser, der varmer helt op i halsen. Det gør Joline T-Neck fra Basic Apparel, det er nemlig en rullekravebluse i tencel, der er kendt for bla at være varmeregulerende og usigeligt blødt. Er du til bløde sager, vil du elske denne skønne bluse med rullekrave. Den er dejlig at have på og flot både til jeans, bukser og nederdel såvel som under en dejlig kjole.

 

Basic Apparel er et dansk mærke, du sikkert kender, efter de var i Løvens Hule. Her blev der hurtigt tændt lys i løvernes øjne og samtlige løver kæmpede om at komme med på Basic Apparels rejse. Det endte med kun at blive en, nemlig Jesper Buch, der kom med. Nu må man ikke længere kalde tøj for bæredygtigt tøj, men tøjet hos Basic Apparel er fremstillet i certificerede materialer og Basic Apparel er selv GOTS-certificeret.

 

Tjek vores udvalg her fra Basic Apparel

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.