Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Beaumont Organic Desmeana-May Linen Jumpsuit

920,00kr.

by Beaumont Organic

Vælg størrelse: XSSML

Synes du også, hør er fantastisk om sommeren? Så glæd dig til denne skønne og luftige jumpsuit i hør fra Beaumont Organic

 

Beaumont Organic Desmeana-May Linen Jumpsuit. Har du en svaghed for hør i sommervarmen? Så får du her en blød og skøn jumpsuit eller buksedragt i den lækreste hør-kvalitet. En buksedragt med spaghetti-stropper, der giver dig masser af luft til armene, lige som de vige ben gør det. En buksedragt med lommer i siderne, der gør den ekstra blød og behagelig at have på og en buksedragt, du straks kan mærke er i den gode kvalitet, som Beaumont Organic altid bestræber sig på at have. Så deres tøj holder længe og du bliver ved med at være glad for kvaliteten.

 

På billedet stylet med trøje fra Colorful Standard og Taske fra O MY BAG

 

Beaumont Organic Desmeana-May Linen Jumpsuit:

 

Jumpsuit med spaghetti-stropper

Pasform: Løs og afslappet

Farve: Soft Sage

Vige ben

Lommer i siderne

100% hør

Designet i England, fremstillet ansvarligt i Portugal

Vask: 30º

 

Desmeana-May er den skønneste hør-buksedragt fra Beaumont Organics sommerkollektion. En elegant jumpsuit med vidde i benene og stropper over skuldrene. Den falder elegant og kan fra visse vinkler forveksles med en kjole. Buksedragten har en midtersøm og ud over den fantastiske kvalitet kan du glæde dig over de skønne lommer. Og den douce smukke lyse salvie-farve. En jumpsuit, der giver masser af velvære og lyst til afslappethed. Kan dog også sagtens styles til fest.

 

Find hele vores udvalg af økologisk tøj og kvalitetstøj fra Beaumont Organic

Materialer: Hør

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.