Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Beaumont Organic -Sierra Cay Knitted Check Top – Walnut and Night Sky Check

860,00kr.

by Beaumont Organic

Vælg størrelse: XSSMLXL

Sierra-Cay-toppen er en sweatshirt-stil med afslappet pasform med elastisk krave og manchetter. Fremstillet i økologisk bomuld med et smukt strikket ternet mønster. Sæt sammen med Thorne-Cay bukserne for et top til tå look i tern.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.