Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard økologiske shorts faded pink

475,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSML

Skønne økologiske twill shorts, du kan nyde sommeren i fra Colorful Standard

 

Colorful Standard økologiske shorts faded pink. Har du det godt i et par bløde og behagelige shorts om sommeren? Et par shorts, der er luftige, boxy og skønne at have på? Og helst også et par økologiske shorts? Så opfylder dette par økologiske twill-shorts fra Colorful Standard betingelserne og du kan glæde dig til sommervejr, sommershorts og bare sommerben. Her i farven faded pink – vi har dem også i andre farver. Stylenavnet er Women Organic Twill Shorts, men uanset navn, så er det et par skønne shorts med dejlig elastisk talje og skønne lommer, der gør masser af gavn.

 

Colorful Standard økologiske shorts faded pink:

 

Lidt store i strørrelsen – vælg eventuelt en størrelse mindre end du plejer

Pasform: Relaxed, boxy fit

Materiale: 100% økologisk bomuld (twill)

Farve: Faded Pink

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Find masser af genanvendt uld og økologisk tøj til kvinder hos danske Colorful Standard

 

Colorful Standard er et dansk mærke, der laver tøj til både herre og dame – hos os finder du Colorful Standard Dame og bla dette par bløde, behagelige økologiske dameshorts, der er lige så skønne at have på, som deres øvrige tøj. For hos Colorful Standard kommer det i høj grad an på bløde og behagelige kvaliteter, lige som det kommer an på dejlige farver og økologi og ansvarlighed. Alt deres tøj i bomuld er i økologisk bomuld og deres uldtøj er i genanvendt uld. Blødt og dejligt! Og fremstillet på egen fabrik i Portugal, der tager højde for ordentlige arbejdsforhold og for at indfarve tøjet stykvis, så de kan få præcis det antal, de har brug for og ikke spilder tomme metervarer.

 

Se vores bløde udvalg af økologisk tøj fra Colorful Standard

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Hvor er det lavet?

Made to last in a sustainable manner at our factory in Barcelos, Portugal.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.