Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard økologiske shorts pacific blue

475,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSML

Boxy, løse og super behagelige sommershorts i økologisk twill fra Colorful Standard

 

Colorful Standard økologiske shorts pacific blue.  Kan du lide shorts i sommervejr, så er sommeren reddet med disse fantastisk behagelige shorts fra Colorful Standard. Et par shorts, der i den grad lever op til mærkets navn, for de er farverige i den smukke pacific blue og i en afsindig lækker kvalitet af blød økologisk bomulds twill. Boxy i snittet og bare skønne at have på med den behagelige elastiske elastik i taljen og lommer!

 

Colorful Standard økologiske shorts pacific blue:

 

Lidt store i strørrelsen – vælg eventuelt en størrelse mindre end du plejer

Pasform: Relaxed, boxy fit

Materiale: 100% økologisk bomuld (twill)

Farve: Pacific Blue

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

Modellen er 175 cm høj og bruger str. S

 

Sommerhumør med økologiske shorts og generelt ansvarligt og økologisk tøj til kvinder og basisgarderoben fra danske Colorful Standard

 

Et par shorts, der giver sommerhumør! For farven matcher havet sydpå – og skal du på ferie er de idéelle at pakke med i kufferten. For dette par økologiske shorts er som alt andet hos Colorful Standard super behageligt og blødt at have på – og er det ikke sådan, de fleste af os i virkeligheden har det bedst? Hvis ja, så kan du glæde dig til dette par shorts, der egentlig har det lange stylenavn: Women Organic Twill Shorts.

 

Colorful Standard er et dansk mærke, der som navnet antyder går op i farver, bløde kvaliteter som standard og hvad navnet ikke siger så meget om, men som ligger lige så dybt i Coloful Standards DNA er økologi, ansvarlighed og genanvendelse. Derfor er det her et par økologiske shorts, men du finder også Colorful Standard tøj i genanvendt uld og alt ansvarligt fremstillet på egen fabrik i Portugal. Med farver, der ikke forpester miljøet og tøjet stykvist indfarvet, så de ikke ender med en lang rulle metervare i overskud. Colorful Standard designer både til kvinder og mænd – hos Langsamt finder du Colorful Standard Dame.

 

Se vores udvalg af skønt og blødt økologisk tøj fra danske Colorful Standard

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Hvor er det lavet?

Made to last in a sustainable manner at our factory in Barcelos, Portugal.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.