Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Organic Cotton Cap Deep Black

250,00kr.

by Colorful Standard

Ikke på lager

Fineste økologiske kasket med dejlig skygge i økologisk bomuld fra Colorful Standard

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Deep Black. Kan du godt lide at gå med kasket om sommeren – eller året rundt for den sags skyld – så er denne kasket fra Colorful Standard flot, behagelig og lækker. Fremstillet i en kraftig og alligevel blød og behagelig økologisk bomuld med justerbar rem bagpå. Giver skygge på behageligste vis og lader dig slappe af i øjenregionen når solen skinner.

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Deep Black:

 

Økologisk kasket til kvinder

ONESIZE – kan justeres bagpå

Klassisk snit med lufthuller og skygge

Farve: Deep Black

100% økologisk bomuld

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Colorful Standard står ud over en masse flotte farver for lækkert økologisk tøj til basisgarderoben

 

Colorful Standard er et dansk brand med egen fabrik i Portugal. Her fremstilles hele deres kollektion til både sommer og vinter i økologisk bomuld og i vinterhalvåret også i genanvendt uld. Skønne farver er noget, Colorful Standart til enhver tid gerne vil kunne tilbyde og for ikke at få en masse metervarer i overskud af en given farve, indfarver de først stoffet EFTER, at tøjet er syet. Så kan de få præcis det antal, de ønsker og der er bestilt hos deres forhandlere og mindske spild. Hos Colorful Standard fremstiller de tøj – og kasketter – ansvarsfuld og med respekt for både natur, menneske og miljø. Glæd dig over deres bløde og dejlige tøj, der altid kan bruges.

 

Se vores skønne udvalg af økologisk tøj og flere farver kasketter her fra Colorful Standard

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.