Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Organic Cotton Cap Ivory White

250,00kr.

by Colorful Standard

Ikke på lager

Slut med at misse med øjnene mod solen med denne skønne økologiske kasket fra Colorful Standard

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Ivory White. Gå en dejlig sommer i møde med en økologisk kasket fra danske Colorful Standard. Her en af deres mere afdæmpede farver, ivory white, som til gengæld klæder sommervarmen og går til både solskinsvejr, hav, ferie. Ingen missen med øjnene, men en dejlig sval skygge og en vidunderlig kasket med stylenavnet Organic Cotton Cap. Selvfølgelig fordi den er økologisk – i så god en kvalitet, at den holder i årevis.

OBS: Den blå kasket på modellen er IKKE farven her, men blot med for at vise hvordan kasketten sidder på.

 

Colorful Standard Organic Cotton Cap Ivory White:

 

Økologisk kasket til kvinder

ONESIZE – kan justeres bagpå

Klassisk snit med lufthuller og skygge

Farve: Ivory White

100% økologisk bomuld

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Masser af dejligt økologisk basistøj – her mest til sol & sommer – fra Colorful Standard

 

En kasket, der både pynter og er praktisk, når solen skinner. En kasket i en cremet hvid fra danske Colorful Standard, der normalt har masser af farve på paletten – det inkluderer dog også mere neutrale og afdæmpede farver. Hos Colorful Standard anvender de kun økologisk bomuld og når de arbejder i uld, er det genanvendt uld. Kasketten her er altså økologisk og såkaldt ‘garment dye’ – indfarvet som færdig kasket og ikke som metervare, hvor en masse kan ende med at være til overs og gå til spilde. Farver hos Colorful Standard er miljøvenlige, lige som hele deres produktion i øvrigt.

 

Se her, hvad vi har på vores Langsamt hylder af uldtøj og skønt økologisk sommertøj fra Colorful Standard

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.