Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Copenhagen Cartel Agung Sporty Bikini Top Sea

599,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: SMLXL

Smuk middelhavsblå bikini top til alle former for aktivitet i vandet og afslapning på stranden – fra Copenhagen Cartel

 

Copenhagen Cartel Agung Sporty Bikini Top Sea – en smuk middelhavsblå, du vil elske at kaste dig ud i bølgen blå i. Her er det kun bikini toppen – du kan få matchende underdel og ellers kan du mixe og matche med præcis den underdel, du helst vil sætte til. I en helt fantastisk kvalitet, som kendetegner al badetøjet fra Copenhagen Cartel i dobbelt lag og genanvendte materialer.

 

Copenhagen Cartel Agung Sporty Bikini Top Sea:

 

Bikini top fremstillet af genanvendt nylon og elastan (KUN TOP)

Sporty snit

Bred elastikkant forneden for at give optimal støtte

2-lags stof for ultimativ støtte, shape og fit

UV beskyttende UPF 50+

Stoffet er afvisende over for klor-, olie- og solcreme

Ved køb reddes 1 baby havskildpadde

78% Recycled PA (ECONYL®), 22% Elastan

Designet i DK, Tekstil fremstillet i Itallien, Copenhagen Cartel badetøj syet i Portugal

Vask: 40º

 

Skal du i bølgen blå og har lyst til badetøj, der er lavet af gammelt affald omdannet til ny værdi? Så tjek Copenhagen Cartel.

 

Danske Copenhagen Cartel vil gerne skabe værdi ud af affald og være med til at passe på verdenshavene og derfor finder du fra dem en stor serie af badetøj alt sammen lavet i genanvendte materialer. Det kan bla være fiskenet – og måske nok mere ubrugelige, henlagte på diverse havne end fra havet som såkaldte ghostnets, men affald uanset. Og i vores øjne langt mere brugbare som dejligt badetøj. Badetøj i høj kvalitet og flotte farver, som denne middelhavsblå, Copenhagen Cartel kalder Sea. Det danske mærke bruger econyl (det genanvendte materiale), der er fremstillet i Italien og får deres badetøj fremstillet fair og ordentligt i Portugal.

 

Tjek hele vores udvalg af bikinier og badedragte her fra Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

ECONYL® er 100% genanvendt nylonaffald. Størstedelen af de fiskenet, der bruges i produktionen af ECONYL®, er affaldsnet, der indsamles fra fiskere og havne, allerede inden de ender i havet. De fleste af de net, der indsamles fra havet - også kaldet spøgelsesnet - er ofte for beskadigede til at kunne bruges til produktionen af ECONYL® 50%  er post consumer affald (brugte fiskenet fra fiskeindustrien og en lille procentdel indsamlet direkte fra havet) 50% er pre consumer waste (stofrester og industriplast) 

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.