Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Nero

1.099,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: XXLSMLXL

Smuk badedragt fra Copenhagen Cartel med draperede detaljer, der passer enhver – og kan bruges som body!

 

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Nero. Mangler du en velsiddende badedragt, der sidder godt – også på dig, der fylder lidt mere end de helt tynde modeller – så er Melewi modellen et hit. En badedragt med brede justerbare stropper og en smukt draperet skæring, der givere det perfekte fit. Ikke mindst fordi de to lag badedragten består af støtter lidt ekstra og holder dejligt. Lige som alt andet badetøj fra Copenhagen Cartel er Melewi fremstillet i genanvendt nylon, da Copenhagen Cartel lever op til deres motto: From waste to value. Med andre ord ender affald i denne badedragt i stedet for i havet. Det er da også værd at tage med!

 

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Nero:

 

Badedragt fremstillet af genanvendt nylon og elastan

Rynket drapering foran

Brede justerbare stropper

Medium dækning bagpå

2-lags stof for ultimativ støtte og fit

UV beskyttende UPF 50+

Stoffet er afvisende over for klor-, olie- og solcreme

Ved køb reddes 1 baby havskildpadde

78% Recycled PA (ECONYL®), 22% Elastan

Designet i DK, Tekstil fremstillet i Itallien, Copenhagen Cartel badetøj syet i Portugal

Vask: 40º

 

Badetøj i genanvendte materialer fra Copenhagen Cartel – for måske at være med til at lette trykket på klimaet

 

Det er ingen hemmelighed, at der bliver produceret alt for meget tøj. Også badetøj. Derfor producerer Copenhagen Cartel udelukkende badetøj i genanvendte materialer, det såkaldte Econyl – genanvendt nylon, der redder miljøet for yderligere affald. Havet med, for havet har en særlig betydning for stifteren af Copenhagen Cartel og hun vil med sit brand gøre opmærksom på de store problemer, der er med verdenshavene og affald/plast. Derfor står de for en ansvarlig produktion med et ønske om at lette trykket på klimaet ved at genanvende eksisterende ressourcer (affald). Tilbyde perfekt pasform og kvalitet. Med en ansvarlig produktion af Econyl i Italien og syning i Portugal.

 

Se hele vores udvalget af badetøj i genanvendte materialer fra danske Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

ECONYL® er 100% genanvendt nylonaffald. Størstedelen af de fiskenet, der bruges i produktionen af ECONYL®, er affaldsnet, der indsamles fra fiskere og havne, allerede inden de ender i havet. De fleste af de net, der indsamles fra havet - også kaldet spøgelsesnet - er ofte for beskadigede til at kunne bruges til produktionen af ECONYL® 50%  er post consumer affald (brugte fiskenet fra fiskeindustrien og en lille procentdel indsamlet direkte fra havet) 50% er pre consumer waste (stofrester og industriplast) 

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.