Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Sea

1.099,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: SMLXL

Smukt draperet badedragt fra Copenhagen Cartel, du også kan bruge som body

 

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Sea. Ud fra mottoet: From waste to value skaber Copenhagen Cartel badetøj i mange herlige farver og designs. Her er det badedragten Medewi, der har en smukt draperet skæring med brede justerbare stropper, der giver en badedragt, der passer godt til alle kropstyper. En bonus er muligheden for også at bruge badedragten som top (body) til et par shorts eller en nederdel. I 2 lag som alt Copenhagen Cartel badetøj, der giver bedre hold og støtte. De 2 lag er naturligvis i genanvendt nylon, der bla kommer fra fiskenet, der ligger i havne og ikke bliver brugt. Diverse nylonaffald, der nu bruges konstruktivt i stedet for at ende på lossepladsen eller måske i havet.

 

Copenhagen Cartel Badedragt – Medewi Sea:

 

Bededragt fremstillet af genanvendt nylon og elastan

Rynket drapering foran

Brede justerbare stropper

Medium dækning bagpå

2-lags stof for ultimativ støtte og fit

UV beskyttende UPF 50+

Stoffet er afvisende over for klor-, olie- og solcreme

Ved køb reddes 1 baby havskildpadde

78% Recycled PA (ECONYL®), 22% Elastan

Designet i DK, Tekstil fremstillet i Itallien, Copenhagen Cartel badetøj syet i Portugal

Vask: 40º

 

Badetøj fra Copenhagen Cartel – et ønske om at være med til at lette trykket på klimaet

 

Hos Copenhagen Cartel i København er der en ting, der står meget højt på agendaen – og det er selvfølgelig verdenshavene. Du har nok hørt det, hvis du så det afsnit af Løvens Hule, hvor Copenhagen Cartel var med eller du på anden vis er stødt på brandet, for de gør meget ud af at gøre opmærksom på netop det problem, der er omkring vores farvande. Forurening, klima og plastik. Med deres produkter vil de være med til at lette trykket på klimaet og være med til, at mindre plastikaffald lander i havene til skade for alt liv der. Det bakker du op om, hvis du køber noget af deres badetøj, lige som du er med til at donere, at en baby-havskilpadde bliver reddet. Copenhagen Cartel har desuden an ansvarlig produktion både i Italien, hvor deres tekstiler – econyl – bliver fremstillet og i Portugal, hvor deres badetøj bliver syet.

 

Se hele udvalget af badetøj i genanvendte materialer her fra danske Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

ECONYL® er 100% genanvendt nylonaffald. Størstedelen af de fiskenet, der bruges i produktionen af ECONYL®, er affaldsnet, der indsamles fra fiskere og havne, allerede inden de ender i havet. De fleste af de net, der indsamles fra havet - også kaldet spøgelsesnet - er ofte for beskadigede til at kunne bruges til produktionen af ECONYL® 50%  er post consumer affald (brugte fiskenet fra fiskeindustrien og en lille procentdel indsamlet direkte fra havet) 50% er pre consumer waste (stofrester og industriplast) 

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.