Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Copenhagen Cartel Bukit Halterneck Bikini Top Nero

599,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: SMLXL

Nyd badeturen i denne behagelige halterneck bikinitop fra Copenhagen Cartel

 

Copenhagen Cartel Bukit Halterneck Bikini Top Nero. En dejlig og fleksibel bikini top, der passer til alle – også til dig med en større barm. Bikinitoppen er designet med bred elastik forneden, der giver din barm en god støtte. Halterneck-designet gør den mere fleksibel, for du binder den selv i nakken og giver bikinitoppen præcis den længde, der føles bedst for dig. En sort bikinitop, der altid kan bruges – evt. sammen med nogle af de matchende bikinitrusser vi også har fra Copenhagen Cartel. Begge dele naturligvis fremstillet i ECONYL® og UV beskyttende UPF 50+. Badetøjet og bikinitoppen Bukit er fremstillet i 2 lag, så den støtter bedre og ikke bliver gennemsigtig, når den er våd.

 

Copenhagen Cartel Bukit Halterneck Bikini Top Nero:

 

Bikini top fremstillet af genanvendt nylon og elastan (KUN TOP)

Justerbart bindebånd i nakken

Bred elastikkant forneden for at give optimal støtte

2-lags stof for ultimativ støtte og fit

UV beskyttende UPF 50+

Stoffet er afvisende over for klor-, olie- og solcreme

Ved køb reddes 1 baby havskildpadde

78% Recycled PA (ECONYL®), 22% Elastan

Designet i DK, Tekstil fremstillet i Itallien, Copenhagen Cartel badetøj syet i Portugal

Vask: 40º

 

Badetøj fremstillet ansvarligt i EU (Italien og Portugal) fra danske Copenhagen Cartel

 

Copenhagen Cartel er som navnet antyder et dansk Københavner-brand, selvom kvinden bag har rødder i det jyske. Copenhagen Cartel har fokus på at adressere de mange udfordringer, der er af klimaforurening – ikke mindst af verdenshavene. Det er faktisk grunden til, at mærket er opstået og eksisterer. Redder en havskilpadde for hvert solgt stykke badetøj og fremstiller i genanvendte materialer samtidig med, at de gør det i donationer, clean-ups og forskellige events, hvor kommunikationen er vigtig for dem.

 

Se hele vores udvalg af ansvarligt fremstillet badetøj her fra Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

ECONYL® er 100% genanvendt nylonaffald. Størstedelen af de fiskenet, der bruges i produktionen af ECONYL®, er affaldsnet, der indsamles fra fiskere og havne, allerede inden de ender i havet. De fleste af de net, der indsamles fra havet - også kaldet spøgelsesnet - er ofte for beskadigede til at kunne bruges til produktionen af ECONYL® 50%  er post consumer affald (brugte fiskenet fra fiskeindustrien og en lille procentdel indsamlet direkte fra havet) 50% er pre consumer waste (stofrester og industriplast) 

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.