Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Dear Denier – Esther Cashmere Socks Navy

199,00kr.

by Dear Denier

Vælg størrelse: 36-3839-41
Dear Denier strømper med kashmir – ultimativ luksus, blødhed og varme for fødderne!

 

Dear Denier Esther Cashmere Socks Navy – med flotte kontrastfarver i lilla, rød og lyseblå. Og ikke alene er dette par ankelstrømper fra Dear Denier flotte med de skønne kontrastfarver. De er også det ultimative par strømper for dig, der gerne vil pakke fødderne blødt og varmt ind. For strømperne er virkeligt så bløde, at de føles som en kærlig omfavnelse langt ind i sjælen og gør en hvilken som helst strømpedag vidunderlig.

 

For det er nok ingen hemmelighed at mange af os elsker sol, sommer og bare tæer. Efterår og vinter har dog den fordel, at man kan trække i uld fra top til tå, om det skal være. Og ankelstrømperne Esther fra Dear Denier er intet mindre end en fornøjelse, både når fødderne er i sko og støvler og også, når de ikke er, så man kan nyde de skønne farver.

 

Et par strømper fra Dear Denier i den absolut lækreste kvalitet i en blanding af uld, kashmir, viskose og et skvæt elastan – alt sammen genanvendt! Tå og ikke mindst hæl er forstærket, så strømperne kan klare det hårde slid, der er på dem, når de skal ud og ind af sko og støvler. Der går med andre ord ikke hul på hælen og Dear Deniers Esther strømper kan holde i flere år!

 

 

Dear Denier Esther Contrast Cashmere Socks Navy:

 

Ankelstrømer i bred rib

Farve: Navy, lilla, rød, lyseblå

Forstærket i tå og hæl

Behagelig bred ankel-elastik

Håndlavet tåsyning

Materiale: 30% genanvendt merinould, 25% genanvendt viskose, 5% genanvendt kashmir, 3% elastan

RWS-, GRS- og OEKO-TEX® certificerede

Vask: Håndvask eller 30º på uldprogram

Designet i DK, fremstillet i Italien

 

Vil du have bæredygtige strømper i de bedste kvaliteter, så er danske Dear Denier et af de mærker, du med fordel kan gå til. Først og fremmest er strømperne – og strømpebukserne med – i højeste kvalitet og flotte designs. Og dernæst er der på alle måder taget hånd om en ansvarlig og bæredygtig produktion fra det danske mærke, der får deres strømper fremstillet af eksperter i Italien. Dear Denier har eksisteret siden 2012 og har fra start haft udgangspunkt i en bæredygtig produktion og god kvalitet, der ikke løber eller går hul i første gang, du tager deres strømpebukser og strømper på. Desuden er Dear Denier B-Corp certificeret og du kan glæde dig til et par luksuriøse, lækre strømper. Endda med den ultimative blødhed fra kashmir. Holdbarhed, design, æstetik og etik, vi godt tør kalde Slow Fashion!

 

Find mere her fra vores danske mærke Dear Denier

Materialer: Genanvendt materiale, Kashmir, Uld, Viskose

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Viskose

Viskose er et materiale der oprindeligt stammer fra træ. Materialet hører, sammen med blandt andet lyocell og modal, ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At det er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Certifications: RWS, GRS, OEKO-TEX

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

RWS

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.