Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Dear Denier – Laura Stripe Cashmere Sock – Purple

199,00kr.

by Dear Denier

Vælg størrelse: 36-3839-41
Dear Denier Laura Stripe Cashmere Sock

 

Dear Denier Laura Stripe Cashmere Sock er et par flotte stribede luksus strømper i 2 x lilla. Luksus, fordi de er fremstillet i den blødeste og lækreste kvalitet af bla genanvendt merinould og genanvendt kashmir. Det resterende viskose er også genanvendt, hvilket gør Dear Deniers stribede Laura strømper til et par bæredygtige strømper. Af den luksuriøse og udsøgte slags, der samtidig giver dine fødder en helt fantastisk dag. Varme, åndbare og i en udsøgt kvalitet.

 

Luxury for feet and planet er et af Dear Deniers slogans og det får du i hvert fald også med dette par strømper. Et par strømper af den slags, der formildner det faktum, at det bliver efterår og vinter. For når man har noget uldent og varmt, der er så lækkert som uldstrømperne fra Dear Denier, så glæder man sig nærmest til, at efteråret kommer og man kan svøbe sine fødder i ren velvære. Det kan man nu året rundt, for der sniger sig jo af og til en kølig dag ind selv i sommermånederne.

 

Dear Denier Laura Stripe Cashmere Sock:

 

Ankelstrømer i striber og ret

Farve: 2 x lilla, en mere syrenfarvet og en mere klassisk lilla

Forstærket i tå og hæl

Behagelig bred ankel-elastik

Håndlavet tåsyning

Materiale: 30% genanvendt merinould, 25% genanvendt viskose, 5% genanvendt kashmir, 3% elastan

RWS-, GRS- og OEKO-TEX® certificerede

Vask: Håndvask eller 30º på uldprogram

Designet i DK, fremstillet i Italien

 

Dear Denier er dansk og al deres produktion foregår i Italien. Det gør den, fordi Dear Denier har fundet nogle italienske samarbejdspartnere med fokus på høj kvalitet og en bæredygtig og ansvarlig fremstilling lige som dem selv. Barren er nemlig sat højt hos Dear Denier, der ikke vil være med til tøjbranchens dårlige forhold for mennesker og jord – de vil helt grundlæggende behandle jorden og dens beboere med respekt.

 

Find vores øvrige strømper og strømpebukser her fra danske Dear Denier

Materialer: Genanvendt materiale, Kashmir, Uld, Viskose

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Viskose

Viskose er et materiale der oprindeligt stammer fra træ. Materialet hører, sammen med blandt andet lyocell og modal, ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At det er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Certifications: RWS, GRS, OEKO-TEX

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

RWS

RWS (Responsible Wool Standard) er en certificering for tøj af uld. Certificeringen dækker over god dyrevelfærd fro fårene og at jorden fårene går på drives ansvarligt. Med RWS kan du også være sikker på at ulden er mulesing-fri. udover gode vilkår for jorden og dyrenen, sætter RWS også krav til ordentlige vilkår for de mennesker, der arbejder med dyrene. For at opnå certificeringen skal en professionel tredjepart reviderer hver fase i forsyningskæden.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.