Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Engel Ladie’s Polo neck long sleeved – black

470,00kr.

by Engel

Vælg størrelse: SMLXL
Et blødt inderste lag i uld og silke fra tyske Engel

Brug bluse som hverdagsbluse eller som det inderste lag under en skjorte eller sweater. Engels Bluser er noget af det blødeste vi kender og giver en fantastisk varme og åndbarhed.

Engel Ladie’s Polo neck long sleeved – black er slim fit i pasformen og med en turtleneck / rullekrave. Det er en rigtig garderobeklassiker der kan bære dig varm igennem vinteren og som nærmest ikke er til at slide op. Materialet er 70% GOTS-certificeret økologisk uld og 30% silke. Silken er med til at give glans og en glat overflade og ulden er med til at give blødhed og varme.

Blusen fås også i grå og uden rullekrave i samme kvalitet.

 

Pasform: slim fit

Materiale 70% uld 30% silke

Mulesing fri merinould

Lavet i Tyskland

 

Engel er et tysk mærke der har specialiseret sig i miljøvenligt tøj i naturlige materialer siden 1960’erne. Mange kender sikkert mærket fra børnetøj, da de laver noget af det blødeste hverdagstøj til babyer og børn. alt tøj fra Engel er fri for tungmetaller, nikkel og farlige AZO-farvestoffer. I tøjet er ingen kemisk efterbehandling, og alle stoffer der benyttes til forarbejdningen skal være biologisk nedbrydelige. Derudover stiller Engel strenge krav om, at transportruterne skal gøres så korte som muligt for at reducere CO2-udslippet.

Når det kommer til arbejdsforhold tager Engel også et stort socialt ansvar ved fx at ansætte flygtninge og personer med nedsat arbejdsevne. Engel er derudover stiftende medlem af IVN, En tysk organisation som holder øje med at producenterne lever op til det de siger. Med Engel er der alt i alt en stor tryghed i at både arbejdesforhold og hensyn til miljø tages seriøst og arbejdes med på en ærlig og gennemsigtig måde.

 

Se hele udvalget fra Engel her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Tyskland uld fra mulesing fri merinould fra Argentina

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.