Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Engel Natur Dame – Rullekravebluse i Uld/Silke Sort

490,00kr.

by Engel

Vælg størrelse: SMLXL

Et blødt inderste lag i uld og silke fra tyske Engel Natur Dame

 

Engel Natur Dame – Rullekravebluse i Uld/Silke Sort. Brug blusen som hverdagsbluse eller som det inderste lag under en skjorte eller sweater. Engels Bluser er noget af det blødeste vi kender og giver en fantastisk varme og åndbarhed. Den sorte rullekravebluse fra Engel er slim fit – og så er rullekraven blød og varm for halsen. Det er en rigtig garderobeklassiker der kan bære dig varm igennem vinteren og som nærmest ikke er til at slide op. Materialet er 70% GOTS-certificeret økologisk uld og 30% silke. Silken er med til at give glans og en glat overflade og ulden er med til at give blødhed og varme. Blusen fås også i grå og uden rullekrave i samme kvalitet.

 

Engel Natur Dame – Rullekravebluse i Uld/Silke Sort:

 

Størrelsesguide: Str. S =34/36, M=38/40, L=42/44, XL=46/48 (er måske en anelse småt i størrelsen)

Pasform: slim fit

Materiale 70% uld 30% silke

Mulesing fri merinould

Lavet i Tyskland

 

Engel basistøj til kvinder i naturlige og økologiske materialer, ansvarligt fremstillet

 

Engel er et tysk mærke der har specialiseret sig i miljøvenligt tøj i naturlige materialer siden 1960’erne. Mange kender sikkert mærket fra børnetøj, da de laver noget af det blødeste hverdagstøj til babyer og børn. alt tøj fra Engel er fri for tungmetaller, nikkel og farlige AZO-farvestoffer. I tøjet er ingen kemisk efterbehandling, og alle stoffer der benyttes til forarbejdningen skal være biologisk nedbrydelige. Derudover stiller Engel strenge krav om, at transportruterne skal gøres så korte som muligt for at reducere CO2-udslippet.

Når det kommer til arbejdsforhold tager Engel også et stort socialt ansvar ved fx at ansætte flygtninge og personer med nedsat arbejdsevne. Engel er derudover stiftende medlem af IVN. Rullekraveblusen såvel som alt andet Engel tøj er Grüner Knopf certificeret, en tysk organisation som holder øje med at producenterne lever op til det de siger. Med Engel er der alt i alt en stor tryghed i at både arbejdesforhold og hensyn til miljø tages seriøst og arbejdes med på en ærlig og gennemsigtig måde.

 

Se hele udvalget fra Engel her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: GOTS, Grüner Knopf

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Grüner Knopf

Grüner Knopf (Den grønne knap) er en statslig tysk certificering. Den bygger på de eksisterende Gots- og IVN BEST certificeringer, men i modsætning til dem, bygger den på en detaljeret undersøgelse af social ansvarlighed. En certificeret virksomhed skal med andre ord tage socialt ansvar i deres leverandørvirksomheder ved at være opmærksomme på menneskerettighederne. Rapportere og eliminere, hvis ikke alt lever op til de høje krav.

Hvor er det lavet?

Tyskland uld fra mulesing fri merinould fra Argentina

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.