Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Engel Natur Dame Top i uld/silke Olive

280,00kr.

by Engel

Vælg størrelse: SMLXL

Evigt holdbar blød og dejlig undertrøje/top i økologisk uld/silke fra Engel Natur Dame

 

Engel Natur Dame Top i uld/silke Olive – ja, vil du have en klassisk uldundertrøje med et dejligt skvæt silke, der kan holde nærmest for evigt, så er uldundertrøjerne fra Engel sagen. I det hele taget alt tøj og undertøj fra Engel. Det er nærmest uopslideligt, så det eneste, der kan komme i vejen for evigheden er møl, der jo er vilde med kvalitet og kvalitet er, hvad Engel tøj er.

 

Engel Natur Dame Top i uld/silke Olive:

 

Undertrøje med tank-stropper

Fintstrikket og dejlig tynd

70% økologisk merinould, 30% silke

Gots- & Grüner Knopf certficeret

Designet og produceret i Tyskland

Vask: Uldvask på max 30º

 

Størrelsesguide: Str. S =34/36, M=38/40, L=42/44, XL=46/48 (er måske en anelse småt i størrelsen)

 

Som du kan se på billedet, er det en klassisk undertrøje til kvinder med tank-stropper fra Engel. Farven er olivengrøn i en lys og fin udgave. De 70% uld i undertrøjen er naturligvis økologisk og mulesing fri og undertrøjen er Gots-certificeret og Grüner Knopf-certificeret. En undertrøje, der tempererer perfekt året rundt og du kan naturligvis både bruge den som undertrøje og som top.

 

Mere end 85 år med økologisk kvalitets-tøj fra Engel Natur

 

Engel, eller Engel Natur er et tysk mærke, der har eksisteret i mere end 85 år. Derfor har de en større viden og erfaring end de fleste andre mærker – også når det kommer til økologi og en ordentlig og fair produktion, for det har altid ligget Engel på hjerte. Engel tøj er med andre ord ren natur, når det er bedst. Fremstillet med grundighed og kærlighed i Tyskland.

 

Engel er ikke et modemærke, til gengæld laver de basistøj og undertøj, der holder. Både de klassiske og enkle snit og kvaliteten. Og selvom vi har valgt at kalde den olivengrønne top en undertrøje, så kan den sagtens bruges som top også. Engel er en fast klassiker og basisvare på vores hylder, fordi det holder.

 

Se hele vores udvalg af tøj til kvinder i økologisk bomuld, økologisk uld og økologisk uld/silke her fra tyske Engel

Materialer: Merinould, Silke

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.