Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Flow 3 – High Waist, Moderate + Flow – Grey

349,00kr.

by Flow

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Flow 3 – Fantastisk high Waist trusse, Moderate + Flow – Grey

Det her bliver måske din nye yndlingstrusse. Flow 3 er her! Blød som smør lavet primært i økologisk bomuld med højt skåret ben og høj talje. Vi er ret sikre på, at Flow 3 ville have været Jane Fondas yndlings-mens-trusse, back in the day. Komfort går aldrig af mode. Og det højtskårne ben vil få dine ben til at se endnu længere ud.

Flow har arbejdet intenst på deres absorberende lag. Flow 3 er født med Flows længste bind endnu! Længden af ​​de absorberende lag er 37 cm på en størrelse small, og de er samtidigt 25% tykkere (uden du egentlig kan mærke forskel), hvilket gør Flow 3 ideel at sove med, da bindet beskytter dig både foran (når du fx sover på maven) og på ryggen .

Vi er sikre på, at du vil føle dig tryg både dag og nat.

Vi anbefaler dig at købe mindst 3-5 par, men jo flere, jo bedre eller i det mindste mere praktisk. Derfor har vi altid bundterabat, når du køber 3 par eller flere. brug koden FLOW10 og få 10%.

 

Sugeevne: 

Flow 3 er lavet til moderat+ flow. Det svarer til 2-3 regulære tamponer eller 10-15 mL blod. 

Sugelaget er vores længste hidtil; 37cm i en størrelse S. Det er med til at sikre dig god dækning fortil. Sugelaget er også 25% tykkere end på Flow 1 og Flow 2. 

 

Flow 3 – High Waist, Moderate + Flow – Grey

Materiale: Yderst: 95% organic cotton – 5% elastane

Tekniske lag
Top lag: 100% polyester
Middle Lag: 100% polyester
Membran: 100% polyamide

 

Vaskeanvisning: 

Brug dem, skyl dem i koldt vand, og vask dem ved 40 grader sammen med resten af dit tøj.

De vaskemidler, vi har i dag, er supereffektive, så du kan sagtens vaske trusserne rene ved lave temperaturer. 

Undgå at tørre i tørretumbleren! Det er ikke godt for miljøet, og det absorberende lag vil hurtigere miste sugeevnen.

 

Q&A

 

Hvor ofte skal jeg skifte?

Hvor meget vi faktisk bløder, har vi sjældent den store viden omkring, med mindre man er erfaren kopbruger. Blod kan se voldsomt ud på papir eller i vand, men reelt være en mindre mængder.

Alles flow er forskelligt, nogen bløder kraftigt, andre mindre.

På vores kontor skifter vi morgen og aften. På den heavy dag 2 skifter vi om eftermiddagen også.

 

Hvornår ved jeg, at de er fyldte?

Du vil over tid få en erfaring og føling med, hvornår det er tid til at skifte trussen. Når trusserne begynder at blive våde i toplaget eller de føles tunge, så er det tid til et skifte.

 

Hvordan virker de?

Trussens teknisk lag består af et toplag, der leder blodet væk fra kroppen og ned i underlaget. Mellemlaget består af et håndklædelignende stof, som kan holde på blodet, og nederst en membran, der sørger for at blodet ikke løber ud.

Hvis du bløder igennem, vil du opleve det sker til siderne frem for igennem. Så er det et tegn på, at trussen er fyldt, eller at du måske skal have en højere sugeevne (in development).

Se alt fra flow

Materialer: Økologisk bomuld, Syntetisk materiale

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.