Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Grobund – Almine tee – Økologisk bluse i strik

549,00kr.

by Grobund

Vælg størrelse: SMLXL

Smuk og dejlig i blød, fin strik – en skøn økologisk bluse fra danske Grobund

 

Grobund – Almine tee – Økologisk bluse i strik. Og så er den uendelig blød og dejlig at have på. Grobunds Almine strik tee er en dejlig let kortærmet bluse i såkaldt pointelle strik – det er hulmønsteret, der giver strikken sit pointelle-navn og så er blusen tilmed pyntet med zigzaggede striber i smukke røde farver. Kan du lide en smuk, blød og dejlig strikbluse, vil du bestemt blive glad for Almine tee fra Grobund – deres klassiske og feminine strikkede bluser med korte ærmer, der findes i flere udgaver.

 

Grobund – Almine tee – Økologisk bluse i strik:

 

Strikket bluse/t-shirt

creme-farvet med striber i rødlige nuancer

Korte ærmer med let puf

Hulmønster (pointelle)

100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Designet i DK, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30º

 

Grobund – dansk design fra to søstre, der har hjertet bag og Gots-certificeringen på plads

 

Grobund består af en søskende-duo, der sammen designer enkelt og fint tøj, der kan bruges både til hverdag og styles til forskellige gøremål. Grobund-søstrene kommer fra Jylland og med fødderne plantet godt i den jyske muld tager de gennem hele værdikæden i deres produktion hensyn til både miljø og menneske. De er Gots-certificerede og det er blusen her også og dermed kan du klæde dig i blusen uden at tænke over, om produktionen er foregået ordentligt og ansvarligt, for det er den med en Gots-certificering. Miljømæssigt og socialansvarlig. Har du hang til feminine og fine detaljer, vil du hurtigt forelske dig i Almine Tee, der er flottere i virkeligheden end på fotos.

 

Se hele vores udvalg af økologisk tøj her fra Grobund

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.