Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Off White

1.125,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: XSSMLXL

Gudrun & Gudrun ekstra blød, tætsiddende strik i økologisk uld Off White

Gudrun & Gudrun Barba økologisk Off white – ekstra blød og ufarvet uld. Kan bruges som det inderste varme lag eller som bluse med en neutral eller farvet undertrøje under der vil være smuk bag den semi transparente uld. Blusen har fine detaljer som dobbeltkanter og rå afslutninger, der gør at det bliver mere end bare en enkel basisbluse.

 

Gudrun & Gudrun Barba økologisk uld Off White

Pasform: Slimfit – dog super fleksibel og strækbar

Materiale: 100% økologisk uld

Farve: Off White

Lange ærmer

Rund udskæring

Rå afslutninger/kanter

Dobbeltkanter

Designet på Færøerne, fremstillet i Litauen

Vask: Kan maskinvaskes på uldprogram 30º

 

Etisk ansvarlig og forsvarlig kvalitet fra Gudrun & Gudrun

Gudrun & Gudrun er et færøsk mærke, der udelukkende gør det i strik. De har mange unikke designs og deres helt egen DNA, som er en af flere grunde til, at vi elsker deres strik her i Langsamt. Hvor intet vover, kan man næsten kalde nogle af deres mest spraglede designs, selvom præcis denne Barba trøje er et af deres mere afdæmpede designs. En anden grund til vores store kærlighed til Gudrun & Gudrun er, at kvalitet er et nøgleord for dem. Lækre bløde og holdbare kvaliteter med. Og det samme gælder integritet arbejdsvilkår, men mere om det nedenfor.

I første omgang her bare en dejlig økologisk trøje, der er smørblød og langt mere end dejlig!

Jo, tiden er ved at være til at trække i noget uldent. Er du også fan af uld, så er Gudrun & Gudrun et mærke, der er værd at stifte bekendtskab med. Og helst på kroppen, for følelsen er næsten ubeskrivelig. Sanser du også tøj med andet end øjnene, så glæd dig!

Som nævnt bygger Gudrun & Gudrun på designs, både de enkle og klassiske og de vilde, sprudlende og vovede. Ud over stærke og personlige designs bygger Gudrun & Gudrun også på en stærk retfærdighedssans, på at bringe kvalitet tilbage til vores tøj, så det ikke bare er noget, der holder en halv sæson. Og selvfølgelig for at minimere undertrykkelse, overforbrug og meget andet skidt i tøjbranchen. De er selvfølgelig et forholdsvist lille mærke, men det betyder alligevel alverden for dem at gøre en forskel. Derfor er Barba trøjen i økologisk uld og al deres produktion foregår etisk forsvarligt og ansvarligt. Bla med projektet Women’s empowerment project. Og meget andet.

Find mere ansvarligt fremstillet strik i ultimative kvaliteter fra færøske Gudrun & Gudrun her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.