Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Bina black – økologisk uld

1.745,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML
Elegant hverdagskjole i blød uld

 

Ribkjole med rå kanter i Gudrun & Gudrun signatur Eco wool. Kjolen er slimfit uden at være helt stram og har en slids i den ene side. Bina er til kolde dage hvor du bare vil have det behageligt, og samtidig ligne en million i den eksklusive uld.

 

Pasform: slim fit (lidt stor i str.)

Materiale: 100% økologisk uld

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.