Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

gudrun & gudrun – Birch Cardigan Grå / Hvid / Orange

3.700,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: XSSMLXL

Chunky cardigan / jakke  fra gudrun & Gudrun med smukt håndstrikket mønstre, chunky og vild. Designet til at vække glæde og tilføje liv til din garderobe. Den tykke og superbløde cardigan er lige så vidunderligt isolerende som forfriskende på en kold dag eller kølig aften. Den er så varm, at den nemt kan erstatte din jakke 50% uld, 50% alpaca.

Materialer: Alpaka, Uld

Alpaka

Alpaka er afklippet hår fra alpakaen, som tilhører kamelfamilien. Alpaka er lettere, blødere og varmere end fåreuld og mere slidstærkt end kashmiruld. Alpakauld indeholder ikke lanolin og kan derfor være godt til allergikere. 

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.