Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Sif Silkekjole/mohairstropper

1.500,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML

Banker dit hjerte for silke og mohair, så får du her en eksklusiv silkekjole med mohair-stropper fra Gudrun & Gudrun

 

Gudrun & Gudrun Sif Silkekjole/mohairstropper. Selvom det nok mest er strikkede kjoler og al mulig anden strik, vi alle forbinder med Gudrun & Gudrun, så har det færøske mærke altså også andet at byde på. Deres hang til eksklusive og lækre kvaliteter skinner således tydeligt igennem i denne sorte silkekjole. Med lidt strik trods alt, for stropperne er strikkede i mohair. Fremstår lidt lange og rå ligesom kjolen har rå kanter. Men Gudrun & Gudrun kan også godt lide lidt kant på deres strik og tøj, hvor syningerne tit er synlige. Men tager du et kig ind i kjolen på dens syninger, vil du opdage, at de er franske, så det er ikke alt, der er råt på silkekjolen Sif. Mangler du en eksklusiv stropkjole til en aften i byen eller alt muligt andet, så er silkekjoler altid lidt mere luksuriøse og eksklusive i udtrykket. Kjolen er lidt transparent – og kan derfor sagtens bruges med bukser under. Eller som luksuriøs underkjole. Det var den oprindeligt designet til, men Gudrun & Gudrun synes selv, den fortjener mere. At blive vist frem og leve. Give dig lidt glam 🙂

 

Gudrun & Gudrun Sif Silkekjole/mohairstropper:

 

Pasform: Afslappet, lidt kort model

Materiale: 100% silke med stropper i 100% mohair

Farve: Sort

Smalle stropper i strik

Dyb V-udskæring og dyb ryg

Lidt transparent

Vask: Skal vaskes i hånden

 

Luksuriøs silkekjole fra det ansvarlige færøske mærke Gudrun & Gudrun

 

Der er altid noget vild luksus over Gudrun & Gudrun. Indimellem mest på den underspillede måde, andre gange vildt og voldsomt. Kjolen her har lidt begge dele, for stylet på den rigtige måde, er det en vild festkjole med de rå kanter og de tynde spaghetti-stropper, der er strikkede i helt blød mohair. En sjov modsætning til det silkebløde, glansfulde og glatte, for stropperne er ‘behårede’, da mohair jo har lange, bløde hår.

Gudrun & Gudrun er et mærke med stærke holdninger til mode. De er højlydt i mod fast fashion og dårlig kvalitet, der holder en enkelt sæson. I stedet sværger de til kvalitet og ordentligt håndværk fremstillet ansvarligt. Så det er det, du får med Gudrun & Gudrun. Dog her lidt skrøbelige tekstiler og garn, som du skal passe på for at få dem til at holde længe. Men så får du også et helt unikt design!

 

Find flere kjoler, bluser og sweatre fra et af yndlingsmærkerne hos Langsamt: Gudrun & Gudrun

Materialer: Mohair, Silke

Mohair

Mohairuld er afklippet hår fra pelsen af mohairgeden. Hår fra mohairgeden er blødt og glansfuldt som silke, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende. 

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.