Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Hanro – Spaghetti Top Padded – Cotton Seamless Beige

520,00kr.

by Hanro

Vælg størrelse: XSSMLXL

HANRO undertrøje fra Cotton Seamless-kollektionen. En variant af den populære undertøjsklassiker men her med diskret padding ved brystet. Toppen er i exceptionelt blød og fin bomuldsrib lavet i Østrig. 

Undertrøjen er uden sømme og halsudskæringen har en lille fin satin kant. Brug toppen i stedet for en bh da den giver lidt støtte. De små puder i brystområdet er aftagelige og der er en lille behagelig elastik under barmen. 

100% bomuld

Materialer: Bomuld

Bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale fra bomuldsplanten. Bomuld føles blødt på huden og er meget fleksibel og slidstærkt og er derfor velegnet som hverdagstøj. Jo længere bomuldsfibrene er, desto stærkere og blødere er bomulden. Bomuld med lange fibre er blandt andet ægyptisk bomuld og pima bomuld.

Hvor er det lavet?

Østrig

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.