Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Hanro – Woolen Silk Camisole – Black

599,00kr.

by Hanro

Vælg størrelse: XSSMLXL

Feminin basis uldundertrøje med justerbar stropper fra HANROs Woolen Silk serie. Camisole toppen giver god varme på de kolde måneder, men er også elegant og med smuk finish så den kan bæres som en top alene. Toppen er en blanding af letvægts merinould og topkvalitets silke, som sammen giver gode temperaturregulerende egenskaber.  Undertrøjen har sømløse sider og de justerbare stropper giver en tilpasset pasform. De flade satinkanter langs den lette V-udskæring giver en fin og næsten usynlig afslutning når du bærer den under en  bluse eller sweater. Farven er en anelse lysere end på produktbilledet. En smuk mørk grå/sort farve som på billedet af med den mørkhårede model.

70% uld  30% silke

vask på uldprogram med uld/silke vaskemiddel

Materialer: Merinould, Silke

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.