Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Henrik Vibskov Delivery Jacket – Navy Blue Twill

3.500,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSMLXL

Jakke i marineblå twill. Kraftigt og samtidig blødt stof, og smukt spil i den navy blå farve

fra Henrik Vibskovs Spring Summer 2024 kollektion ‘The Unboxing Waltz Tutorial’.

 

– to lommer

– lange ærmer

– knapdetaljer foran

– unisex

 

Fremstillet i Portugal

Sammensætning: 73% Genbrugsbomuld 27% Genbrugspolyester

Materialer: Bomuld, Genanvendt materiale

Bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale fra bomuldsplanten. Bomuld føles blødt på huden og er meget fleksibel og slidstærkt og er derfor velegnet som hverdagstøj. Jo længere bomuldsfibrene er, desto stærkere og blødere er bomulden. Bomuld med lange fibre er blandt andet ægyptisk bomuld og pima bomuld.

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.