Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Jungle Folk – Fløjlsnederdel – Talia Corduroy Wrapskirt Black

1.450,00kr.

by Jungle Folk

Vælg størrelse: M/LS/M

Talia Wrapskirt er en smuk nederdel  til alle  fløjlselskere. Nederdelen kan justeres med to knapper ned vækningen så der er plads til at gå lidt op og ned i størrelse og til at du kan variere mellem at sætte den på hoften eller taljen. Nederdelen har en længde til lidt over knæene og en lille skjult lomme i højre side. Syet i Portugal af vores producenter Waral.

Materiale: 100% økologisk bomuldsfløjl

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.