Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kavat Saxen EP Black

1.850,00kr.

by Kavat

Vælg størrelse: 363738394041

Kavat Saxen EP tidsløse stilfulde sorte læderstøvler i højeste kvalitet

Vi tør godt sige, at Saxen EP er den perfekte vinterstøvle til dem, der leder efter smukt og tidløst design, funktionalitet og kvalitet. En støvle, der kan bruges de kolde måneder og bruges sæson efter sæson. Fremstillet i høj kvalitets læder, fuldstændig kromfrit.

Saxen EP er lavet i miljøvenlige og yderst vandafvisende Eco Performance-læder, fri for krom. En praktisk lynlås på indersiden af ​​skaftet gør det nemt at tage støvlen af og på. Indvendigt foret med en varmende uldblanding og forstærket foran og bagpå for at beskytte foden og holde den sikkert på plads. Indeni finder du en aftagelig uldblandingssål og en støddæmpende mellemsål dækket af slidstærkt mikrofiber for ekstra komfort. Du kan også bruge støvlen uden den aftagelige indersål. Ydersålen er lavet af TPR-gummi.

 

Kavat Saxen EP Black

Farve: Sort

Yderst: Læder

Indeni: Varm uldblanding

Aftagelig indersål

Lynlås på siden

Afslutter cirka over anklen

 

De perfekte vinterstøvler med klassisk tidsløst design

Saxen EP Black er skabt i vores banebrydende Eco Performance-læder, der er ikke kun miljøvenligt, men også yderst vandafvisende og helt fri for krom. Den praktiske lynlås på indersiden gør det nemt at tage støvlen af og på, mens den omhyggeligt testede pasform sikrer optimal komfort hele dagen.

Saxen EP Black er et eksempel på Kavats engagement i at forene stil og bæredygtighed. Designet med øje for detaljer og komfort, et resultat af årtiers erfaring og dedikation til at levere fodtøj af højeste kvalitet.

Se mere fra Kavat

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.