Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe Rygsæk – Alva Sort

1.199,00kr.

by Kintobe

1 på lager

Super let og fantastisk praktisk og dejlig rygsæk fra danske Kintobe

Kintobe Rygsæk – Alva Sort. Rummelig, let og utroligt dejlig i brug. Alva fra Kintobe er en vandafvisende rygsæk, faktisk helt og aldeles, og den er gjort ekstra praktisk i designet, fordi den både har roll-top og lynlås øverst på ryggen. Det giver dig to måder at tilgå taskens indre på og gør den mere overskuelig, når du ikke har så meget med. Så behøber du ikke at ‘grave’ dig hele vejen ned gennem tasken, men bruger bare lynlåsen. Kintobes Alva rygsæk har plads til rigtig meget. Rygsækken har en stor frontlomme og en ‘skjult’ sidelomme til værdigenstande. Der er selvfølgelig gjort plads til din computer og tasken har to indre lommer. Rygsækken har også en justerbar brystrem for ekstra komfort. Minimalistisk og enkelt design som alle tasker hos Kintobe, der gør dem perfekte unisex-tasker.

 

Kintobe Rygsæk – Alva Sort:

 

Sort rygsæk i unisex design

Størrelse: 46 x 32 x 13 cm

Materialer: 100 % recycled nylon og 100% recycled polyester

1 stort hovedrum

2 indre lommer (1 med lynlås, 1 netlomme)

1 forlomme

YKK lynlåse

Vandafvisende coating

GRS-Certificeret

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Mangler du en rygsæk, der både ser godt ud, er rummelig, overskuelig at komme i med godt overblik og i letvægtsmateriale, så rygsækken i sig selv ikke vejer flere kilo, så er denne enkle og dejlige sorte rygsæk fra Kintobe måske sagen. Den er i hvert fald super praktisk, ikke mindst fordi, du kan komme i den på to måder, både oppe fra og via lynlås i ryggen, der går godt ned i siden.

Kintobe er et dansk mærke, der har tasker som deres speciale. Tasker i alle regnbuens farver, da de gerne vil inkludere og tale til alle. Helst også gerne være med til at få samtaler i gang og inviterer til åbenhed over for alle og enhver. Kintobe gør også en stor indsats for at fremstille deres tasker i holdbare kvaliteter, der samtidig er så miljøvenlige som muligt. For dem betyder det genanvendelse. Og de bruger uanset genanvendt nylon og genanvendt polyester i stedet for at trække på jordens ressourcer og bruge nye.

 

Se vores udvalg her af tasker, rygsække og computer sleeves fra Kintobe

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Læs om kintobes produktion her: ntobe.com/pages/production

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.