Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe Rygsæk – TIPPI, Latte

799,00kr.

by Kintobe

1 på lager

TIPPI rygsæk er en slank, vandafvisende taske, der kan bruges som mulepose såvel som rygsæk. Den har aftagelige skulderstropper, som kan skjules inde i baglommen. Den har en top lynlåsåbning og bærehåndtag på toppen. Foran har den store stiklommer og en lobster clasp i metal til ophængning af småting.

Indvendigt har den et dedikeret computerrum samt mesh og en lynlåslomme. Den genbrugte polyester twill kvalitet, lobster clasp spænder og svampe læder detaljer tilføjer en unik, urban stemning til det minimalistiske look.

Passer til:

13 -16 tommer MacBook + Lenovo 14-15,6 tommer Thinkpad

Størrelse:

41 x 30 x 9,5 cm

liter:

11,5 liter

Materialer:

100% genbrugspolyester

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.