Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe – Steve the sleeve – Urban Green

399,00kr.

by Kintobe

Ikke på lager

STEVE computer-sleevet er lavet af overskudsmaterialer fra tidligere kollektioner. Computeretuiet  er robust og kompakt med en vandtæt lynlås for at holde din computer sikker.

 

Størrelse: Passer til  13 o g14 tommer macbook  + Lenovo 14 tommer Thinkpad

Materialer:

100 % recycled nylon: outer fabric

100% recycled polyester: lining, thread, inner label, inside edge band

100% bio-based mushroom leather alternative: logo label

Algae-blended foam

Water-resistant coating: c0 WR 1500mm PU

FSC certified hangtag

GRS certificeret

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Læs om kintobes produktion her: ntobe.com/pages/production

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.