Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Collective Gunilla Knit Sweater Deep blue / Cream

1.100,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Klitmoeller Collective Gunilla Knit Sweater i klassiske sømandsstriber i blå og hvid. Behagelig pasform med god vidde og afsluttende rib kanter. Materialet er let, blød og dejlige merinould, der giver varme. Klitmøller har valgt en lidt børstet kvalitet, der giver ekstra blødhed og lækkerhed! Mums.

 

Klitmoeller Collective Gunilla Knit Sweater:

 

Rummeligt, kort pasform

Striber i Cream/Deep blue

Drop-down skuldre

Rund hals

Bred rib i bund og manchetter

Ballonærmer

100% merinould (mulesing-fri)

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Vask: Skal håndvaskes

 

Fra kærlighed til den vilde natur til ansvarligt fremstillet tøj i naturlige materialer

 

Klitmøller Collective kommer som navnet antyder fra surfparadiset Klitmøller i nordjylland. Herfra henter de inspiration til deres tøj og måske de maritime striber her har sneget sig ind med inspiration fra havet og søens folk og er blevet gule med inspiration fra solen? I hvert fald er det altid dejligt med striber og denne trøje er ekstra lækker og blød i kvaliteten.

Klitmøller Collective er et mærke, der ikke kun har hjerte for tøj, men også for deres omgivelser, for jorden og de mange mennesker, der bor her. Derfor vælger de altid ansvarlige, naturlige materialer som mulesing fri merinould, økologisk bomuld, hør og tencel og har naturligvis en fair produktion, vi alle kan glæde os ekstra over.

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.