Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Collective Ofelia Lyocell Shirt Mandarin

1.000,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Ofelia lyocell er en mellemlang skjorte med drop-skuldre, kurvede sømme og en diskret krave.
Pasformen er et bredt lige snit med mere længde bagtil. Den høje knappeslutning giver skjorten en mere feminin facon. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse eller en str.. mindre end normalt da skjorten er lidt oversize.

Ofelia i lyocell kan bæres både lukket eller opknappet med en top eller t-shirt under.

Lyocell er et naturligt materiale fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Lyocell materiale har en meget glat overflade og et smukt udseende. Lyocell er blød, åndbar, let, behagelig og holdbar. Dens elasticitet og styrke gør den perfekt til de lidt lettere tekstiler. Selvom lyocell er lidt dyrere end bomuld eller hør, er kvaliteten det værd.

100% Lyocell.

Maskinvaskes ved 30 °.

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.