Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Collective Sidse Chambrey Shorts lyseblå

500,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Hvis du er til bløde og afslappede sommershorts, så er der ingen vej uden om Klitmøllers Sidse shorts i smuk lys chambrey

 

Klitmøller Collective Sidse Chambrey Shorts lyseblå. De absolut blødeste og mest behagelige sommershorts. Er du på udkig efter shorts, der virkelig er med til at gøre sommerlivet ekstra behageligt, så er det Sidse shortsne fra Klitmøller Collective. De er i blød lyocell, der på det nærmeste føles svalt i varmen, de har en vidunderlig løs og afslappet pasform med lommer (kan smøges op, hvis du ønsker dem kortere) og de har elastisk talje. Så behøver du ikke at gå og suge maven ind. Velbehag og sommernydelse!

 

Klitmøller Collective Sidse Chambrey Shorts lyseblå:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% lyocell – Chambrey

Farve: Light Blue

Elastisk talje med bindebånd

Lommer

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Skønne sommershorts fra danske Klitmøller, der står for komfort & behagelighed og naturligvis en ordentlig produktion

 

Klitmøller Collective er som navnet antyder et pæredansk mærke fra det nordjyske. De holder mest af alt af tøj, der er behageligt at have på. Tøj, man kan bevæge sig i og have det godt i. Og naturligvis tøj, der er fremstillet i rene og naturlige materialer og fair fremstillet. Det er præcis, hvad du får med dette par skønne Sidse Shorts i smuk lyseblå chambrey og det er pæcis det du får med alt tøj fra Klitmøller Collective.

 

Find hele vores udvalg her af naturligt og økologisk tøj til både sommer og vinter fra Klitmøller Collective

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.