Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Collective Tanja Knit Cream

1.000,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Tanja er en ensfarvet strik med diskrete drop-skuldre, rund hals, en bred rib i manchetter og bund, samt et smukt hulmønster som løber gennem hele trøjen.
Pasformen er et rummelig og kortere snit med tætsiddende ribkanter og ballon-ærmer, som skaber et feminint udtryk. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.

Det smukke hulmønster gør Tanja til mere end en almindelig basis style. Fremhæv dens smukke detaljer med en longsleeve i kontrastfarve under, eller nyd dens enkle udtryk med en basis top som går tone i tone med strikken. Kombinér Tanja med alt fra shorts, jeans, lettere bukser samt nederdele og brug den som byggesten i garderoben hele året rundt.

Klitmøller Collectives børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.

100% Merinould – Mulesing fri.

Håndvaskes.

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.